Stranica: 1/1.

ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 22 Jan 2015, 11:19
od Dallape 1960
Pozdrav drugari, dali je neko koristio pomenutu znojnicu, koja sprecava toliko problematicni smrad bas kaisa, tj sprecava da sundjer kaisa upije znoj, predpostavljam da svi imaju problema sa tim, pa me zanima koliko je to efikasno znam da se moze naruciti kod nekog lika u vojvodini, sije to, video sam oglas, cena je 10 eura :-)

Re: ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 22 Jan 2015, 17:45
od Shop
Ja imam isti problem sa smradom levog kaisa...Ponekad ume da bude stvarno ne podnosljivo ali nikad nisam razmisljao o znojnici,vise me to asocira na basket ili tenis :D

Ja sam cistio kais sa nekim sprejem za auta,koristi se za sadista...Kada se poprska napravi se pena,malo se saceka,par sekundi i protrlja se suvim sundjerom (onom ostrom stranom)...I Boga mi potraje mesec dana,u zavisnosti koliko sviras...Pa posle opet... Ja sam to dobio iz Austrije ali mislim da ima i kod nas da se nadje...

Vidjao sam i one kao rukavice za levu ruku,moze da posluzi i umesto znojnice vrv...mada to dosta koriste zbog zulja,zavisi kako vuku harmoniku...ako se svira po ceo dan i ne koristi se meh nego se vuce ravno i jako zulj je zagarantovan...


pozdrav

Re: ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 23 Jan 2015, 02:07
od Dallape 1960
Ja vise nisam znao sta cu, i oprao sam moj pre nedelju dana, i svirao ponedeljak i utorak, sredu ujutru rekoh, aj da malo ocistim harmonikce uz kafu e kad se tad nisam slogirao nikad necu :-O to mokro od znoja smrdi kao lees :-O Imao sam na Sopranki dok je bila kod mene kozne kaiseve i nisam imao taj problem, makar nije bilo toliko izrazeno.. moracu da probam sa ovom znojnicom, ili da narucim negde samo bas kais kozni. ovo je strasno..

Re: ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 23 Jan 2015, 17:41
od rale023
Ja u koferu od harmonike, od kako drzim SILCAGEL, i drzim otvoren kofer kad dodjem sa svirke nekoliko sati , nemam vise problema sa smradom kaisa! :cool:

Re: ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 05 Feb 2015, 16:08
od Harmonikašica Ivana
Te vrećice sa Silcagelom su super stvar za harmonike! U koferu harmonika imam po dvije te vrećice i uopće nemam problema sa neugodnim mirisom kajiševa, niti se pojavi onaj kao ustajali miris. Stvarno je super stvar! Ove vrećice što imam sam uzela iz kutije kada sam kupila novu obuću, i našla sam jednu u torbi od laptopa. Ne znam ima li toga gdje za kupiti po trgovinama :zbunjen: ..

Re: ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 05 Feb 2015, 16:36
od dugmetarac78
Neznam dali se može negde kupiti, ali recimo u poklopcu šumećih tableta, (vitamini itd) se nalazi, pa eto može se iskoristiti.

Re: ZNOJNICA ZA BAS KAIS

Objavljeno: 21 Apr 2015, 23:49
od Jaric_T_Zivadin
Ima na kupujem-prodajem oglas i klip na youtube. Čovek pravi i prodaje znojnicu za bas kajiš. Košta 10e. Uradjena je od pamuka, unutra je sundjer, a onda neki nepormočiv materijal da znoj ne bi prošao na kajiš.
Koristim je punih mesec dana i toplo je preporučujem svakom!
Jedino je malo zeznuto što treba ušiti dve čičak trakice na unutrašnju stranu kajiša, da ne bi znojnica bežala gore-dole. -Ubo sam se dva puta u levi dlan dok sam to ušivao. :D
lako se skida i montira, brzo se suši, stvarno dobro radi svoj posao. :cool: