Ljubisa Pavkovic
Pravila foruma
Ukoliko imate biografiju nekog harmonikaša koji se još uvek ne nalazi u ovom delu foruma, slobodno postavite novu temu sa tekstom biografije. Cilj je da ovde sakupimo biografije svih naših i svetskih harmonikaša.
Ukoliko imate biografiju nekog harmonikaša koji se još uvek ne nalazi u ovom delu foruma, slobodno postavite novu temu sa tekstom biografije. Cilj je da ovde sakupimo biografije svih naših i svetskih harmonikaša.
-
- Nema harmoniku
- Učlanjen: 22 Avg 2011, 19:24
- Webmaestro
- ADMINISTRATOR
- Učlanjen: 01 Jan 1970, 01:00
- Kontakt:
Re: Ljubisa Pavkovic
Ja sam notirao "Mikijevo garavo kolo", ali čika Pavketu nije pravo da to delim na Forum ili negde drugde. Uostalom, i sam si pisao nešto slično u ovoj temi: viewtopic.php?f=26&t=518&p=5812#p5812 sećaš se?
Pozdrav.

Pozdrav.
-
- Nema harmoniku
- Učlanjen: 22 Avg 2011, 19:24
Pozdrav. Pisao sam o snimcima koji su napravljeni u njegovoj kuci i objavljeni javno, ali ne vidim kakve veze imaju note sa tim?
- Webmaestro
- ADMINISTRATOR
- Kontakt:
Pa i ja ne vidim kakve veze note imaju s tim, kao što ne mogu da razumem i još neke stvari na ovoj našoj estradi, ali takva je stvar, pa neka im bude kako žele.
-
- Šef orkestra
Alal vera za snimak! E, ovako se nekad sviralo i pevalo! Sve legenda do legende! A ne kao ovo SR...sada.Još jednom VEELIKO hvala za ovaj snimak.
-
- 16 basova
- Učlanjen: 08 Jan 2016, 13:23
- accordionist
- Šef orkestra
-
- 16 basova
- Učlanjen: 04 Jan 2016, 23:31
Svaka cast accordeonist gdje ovo iskopa.Isti ja kad sam pocinjao da sviram samo sto nisam uspio kao cika Pavke,nazalost......
-
- 48 basova
- Učlanjen: 31 Jul 2015, 11:42
Po meni, najbolji harmonikas svih vremena sa podrucja Jugoslavije, a i šire.
Stilski savrsen, uvijek ugodan za slusanje, cak i u virtuoznim numerama, odlican kao sef orkestra, znao je kako da poslozi sve instrumente na snimak i uzivo.
Autor brojnih kola.
Odsvirao solisticki brojne instrumentale i pjesme za arhiv.
Virtuoz.
Gospodin.
Stilski savrsen, uvijek ugodan za slusanje, cak i u virtuoznim numerama, odlican kao sef orkestra, znao je kako da poslozi sve instrumente na snimak i uzivo.
Autor brojnih kola.
Odsvirao solisticki brojne instrumentale i pjesme za arhiv.
Virtuoz.
Gospodin.
-
- 120 basova
- Učlanjen: 15 Nov 2018, 08:12