Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravila foruma
Prilikom postavljanja oglasa nemojte stavljati linkove ka vašem oglasu na nekom drugom sajtu! Postarajte se da u postu napišete što više detalja o predmetu oglasa, kao i kontakt podatke.
prodajem harmoniku Elka Super Special Cassotto...
harmonika je orginal, sacuvana....kakva je na slikama, takvu sam ju i kupio....
svirana je samo po kuci....
Harmonika od kad je kod mene, nije svirala po zabavama, svatovima...na njoj sam vjezbo, i sviro doma za drustvo....
Vlasnik prije mene, je na njoj sviro samo pratnje u svatovima...
ja sam uvijek nakon sviranja, vjezbanja, harmoniku lijepo prebriso, jer uvijek ima neke masnoce na prstima, iako se i ruke operu..pa da se masnoca nebude na njoj lijepo sam ju svaki put prebriso...a harmonika u kakvom je sad stanju, u takvom je bila i kad sam ju kupio.....i to mi se jako svidjelo za harmoniku koja je '78 il '79 godiste, nisam sad 100% siguran koje je....
harmonika lepo izgleda tj.deluje lepo sačuvano.Verovatno je i tonski sačuvana bez popucalih glasova i bez puno prašine u sebi. Nego nisi stavio cenu? Pozdrav.