GUERRINI

Sve o različitim markama i modelima harmonika, o proizvodjačima i fabrikama, opšte karakteristike instrumenata.

Pravila foruma

Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.

Nema harmoniku
Postovi: 2
Pridružio se: 20 Jul 2017, 07:59
PostPoslato: 25 Avg 2017, 18:01
Pozdrav svima na forumu
Iskusnim clanovima foruma zahvaljujem na poucnim i strucnim objasnjenjima o harmoniki. Zelja mi je da se prikljuce raspravama i strucnjaci - majstori koji popravljaju harmonike kojim obiluje Srbija i te kako. Narocito o temi Stimmanja harmonike i razlike u Stimmu Guerrini harmonika i Dallape a narocito i ostalih vredni i kvalitetni harmonika koje dolaze iz Italy. Mnogi neznaju da tamo su pretezno nasi majstori koji odredzuju Stimm za Balkan modele Harmonika. Drago mi je da se cuju i ovi amaterski komentari ljudi koji samo razumiju se u sviranje i cak su svetski prvaci postali ali dalje ga ne pitaj o isntrumentu koji nosi na grudina decenijama. Ja kad sviram ako mi nesto ne stima na instrumentu on mora zavrsiti kod majstora do tad sviram sa drugom ili trecom harmonikom koju imam. Drugi harmonikasi cupaju dok ide, to je steta za dobre harmonike koje se ne odrzavaju i nedovoljno cuvaju od transporta i vlage i svega ostalog sto steti instrumentu. Dragi moji strucnjaci jedno malo pitanje za Vas: znali neko slucajno od kad je Guerrini zapoceo proizvoditi Championke koje godine, a od kad su poceli Prezidente Harmonike proizvoditi? Hvala
ADAL93
Prethodni

Povratak na Proizvodjači, marke harmonika i modeli

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 3 gostiju       
Zabranjeno je kopiranje tekstova sa Foruma. MuzikaHarmonike.com zadržava autorska prava nad svim tekstovima objavljenim na Forumu!