Dijatonske harmonike STRASSER

Sve o različitim markama i modelima harmonika, o proizvodjačima i fabrikama, opšte karakteristike instrumenata.

Pravila foruma

Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.

Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 458
Pridružio se: 01 Jan 1970, 01:00
PostPoslato: 20 Jul 2017, 13:48
Strasser je proizvodjac harmonika iz Austrije koji proizvodi dijatonske harmonike. Spada medju najpoznatije svetske proizvodjace ovog tipa harmonike sa dugom proizvodnom tradicijom. Instrumenti iz ove fabrike imaju prepoznatljiv dizajn, bogato su dekorisani, imaju specijalne karakteristike i visoki kvalitet u muzickom pogledu. Svaka Strasser harmonika je unikat i proizvodi se po specijalnoj tehnologiji sa glasovima od visoko kvalitetnog celika smestenih u aluminijumskim kucistima. Zbog toga su sve harmonike proizvodnje Strasser uglavnom visoke profesionalne klase. Ove harmonike predstavljaju i pravu umetnicku vrednost zahvaljujuci bogatoj dekoraciji koja je umetnicki obradjena na svim delovima harmonike - korpusu, mehu, dekli i dugmadima.

Slika
Samo nek se svira...

Povratak na Proizvodjači, marke harmonika i modeli

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju       
Zabranjeno je kopiranje tekstova sa Foruma. MuzikaHarmonike.com zadržava autorska prava nad svim tekstovima objavljenim na Forumu!