AKKO - proizvodjac harmonika iz Rusije

Sve o različitim markama i modelima harmonika, o proizvodjačima i fabrikama, opšte karakteristike instrumenata.
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Avatar
accordionist
Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 507
Učlanjen: 01 Jan 1970, 01:00

AKKO - proizvodjac harmonika iz Rusije

Post od accordionist » 05 Avg 2017, 19:55

slika

Fabrika muzickih instrumenata AKKO nalazi se u gradu Voronjez u Rusiji, osnivac je Vladimir Avralev 1991. godine pocasni umetnik iz Rusije. Koristeci najbolja iskustva iz tradicije gradnje harmonika, ova kompanija je razvila mnoga napredna resenja zahvaljujuci kojima AKKO harmonike danas imaju jedinstven zvuk. Ova kompanija je medju najvecim Ruskim proizvodjacima i izvoznicima bajana. Proizvodi oko 60 modela bajana i harmonika, od decijih pa sve do profesionalnih.

Kako navode u fabrici, stalno ulazu u razvoj atraktivnih modela harmonika i moderan dizajn. Pri usavrsavanju akustickih svojstva instrumenata uzimaju se u obzir danasnji trendovi i zahtevi izvodjaca. odredjeni modeli namenjeni su za odredjeni zanr muzike: klasika, narodna, dzez. Njihovi majstori rucno obradjuju kvalitetne materijale koji dolaze iz Italije, Nemacke, Rusije itd. Kako navodi proizvodjac, svi modeli AKKO harmonika imaju dvanaestomesecnu garanciju i obezbedjen servis.

Harmonike AKKO sviraju vrhunski izvodjaci i orkestri, kao i studenti na akademijama u Rusiji i ostalim delovima sveta. Kompanija AKKO ucestvuje u razlicitim muzickim manifestacijama i takmicenjima u Rusiji i promovise mlade muzicke talente.Odgovori