paolo soprani

Ukoliko vam treba pomoć pri kupovini ili prodaji harmonike ovo je pravo mesto da postavite pitanje. Procene vrednosti, stanja, karakteristika, godišta i originalnosti instrumenta.
Odgovori
zoranzify98
Nema harmoniku
Postovi: 8
Pridružio se: 27 Jul 2013, 22:29

paolo soprani

Post od zoranzify98 »

Zdravo svima. Imam u planu da zamenim moju harmoniku dallapu 140 basova 3+1 rucni rad za paolo sprani harmoniku. Zanima me da li je ova harmonika original italijanska i ako jeste da li ju vredi zamenjivati u slucju da na njoj nema nista da se radi. Takodje me zanima vase misljenje o paolo soprani harmonikama u vezi klavijature, jacine tona itd. ovo je ta harmonika https://www.kupujemprodajem.com/Paolo-s ... -oglas.htm. Izgleda da je ocuvana
Korisnikov avatar
dugmetarac78
Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 1239
Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31

Re: paolo soprani

Post od dugmetarac78 »

Teško je precizno odgovoriti pošto si rekao da imaš dallape ručni rad, pa to može biti odlična , dobra ili manje dobra harmonika. Da je u pitanju original Dallape, onda bi bilo suvišno i raspravljati na temu Dallape VS. Paolo Soprani. Ovako moraš probati i proceniti, Paolo Soprani imaju solidnu klavijaturu, tonski (eto baš te 3+1) i nisu nešto, neki će se složiti samnom, neko neće, al s obzirom na njihovu težinu u gabaritnost, i ne odazivaju se baš nešto. Harmonika je original (te harmonike niko nije ni plagirao) Znači moraš je uporediti sa svojom pa doneti odluku, jer ti znaš jedini kakva je tvoja harmonika. :pozdrav:
zoranzify98
Nema harmoniku
Postovi: 8
Pridružio se: 27 Jul 2013, 22:29

Re: paolo soprani

Post od zoranzify98 »

Hvala puno. Moja harmonika je dobra bio sam kod majstora, ali je potrebno u nju uloziti novca koliko sam je i platio tako da mi se ne isplati posto je to rucni rad, jer te pare necu moci da povratim posto bi toliko kostala originalna dallapa.
Odgovori