Kolege, udijelite savjete :D

Sve u vezi harmonike i muzike što ne spada u gornje podforume.
Odgovori
Korisnikov avatar
Harmonikašica Ivana
48 basova
48 basova
Postovi: 75
Pridružio se: 21 Apr 2014, 23:09

Kolege, udijelite savjete :D

Post od Harmonikašica Ivana »

Lijep pozdrav svima!
Danas baš nešto razmišljam o problemu sa kojim se susrećem, a možda ima još netko sa istim problemom. Naime, tokom ljetnih mjeseci se događa da mi se strašno znoje ruke. Nije problem za desnu već za lijevu, nekada mi bas strana zna "sklizati" po ruci pa za sat vremena svirke sviram basove gdje stignem, nekada se čak i fulanje desi.. kada mogu obrišem ruku od znoja, ali to nije uvijek moguće. Dali se netko susretao sa tim i kako je to riješio? :zbunjen:
Drugi problem jest taj da mi harmonikaši moramo imati lijepe i njegovane ruke, uredno skraćene nokte ( nokti su više zbog sviranja, jer meni osobno dugi nokti smetaju prilikom sviranja ) i ono najbitnije - ne smijemo imati zanoktice! Ali, kako sam ja žensko, pa su tu kućanski poslovi, briga oko bašče, odnosno rovanje po zemlji ( hahah :D ) i razni poslovi oko stolarije zanoktice imam stalno! Osim što ih je ružno za vidjeti nekada to zna i jako boliti.. postoji li neka krema ili nekakav drugi preparat da se toga riješim?
Unaprijed hvala svima na odgovorima! :pozdrav:
harmonika99
Nema harmoniku
Postovi: 1
Pridružio se: 25 Avg 2016, 12:30

Re: Kolege, udijelite savjete :D

Post od harmonika99 »

Pozdrav, novi sam!

Nisam znao gdje se prvo javiti, evo pa mi se ovdje učinilo nekako najbolje. Ako mogu admini da me upute na neku određenu temu.

Inače harmoniku sviram neke 2-3 god, mada ja za sebe smatram da sam početnik. Ne znam nekih puno pjesama 20-25, išao sam kod je jednog ucitelja sada vise ne. Sviram dnevno oko sat vremena. Molio bih vas za neke savjete sta kako. Hvala unaprijed! :)
Odgovori