Problem sa basom
Re: Problem sa basom
Hvala tebi druže moj dobri na iskrenom misljenju, ne zelim ja potcjenjivati niciji rad ali ja cu nju radije radi u racun za neku slabiju nego ulagati cca 600/700 eura jer ja ne jedem kruha od harmonike to je samo moj hobi.. živ mi bioo 

- dugmetarac78
- Šef orkestra
- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Prijatelju ja samo kažem koliko se kreću cene, nisam ti ja rekao donesi je kod mene i ponesi 600 evra. Tako jednostavno stoje stvari. Nekad je štimanje bilo 150 pa 20, pa 250. A sad je 400 eura desna strana komplet štimanje. To nisam ja izmislio. Pozz.
Dule, svako nagadjanje na forumu za tebe ima manje koristi nego da je nosis kod majstora. I dalje cvrsto stojim iza stava da kod Paolo Soprani nije uvek neophodnao tapacirnjaem resiti klaparanje. Dugmetarac secas se kako sam resio Frateli bez tapaciranja o cemu smo se culi skoro. Ona je bila tapacirana kao sto znas a znas i ko je radio ali je to klaparanje bilo uzas. Necu dalje da pricam ali sam i kod Paolo klaparanje resio bez tapaciranja. Jednostavno sam uporedjivao zvuk sa nekom drugom harmonikom koja je manje klaparala i doveo sam je na isto. Mala doza klaparanja nije strasna. O ovome sam pisam opsirnije vec. Dok nisam poceo da radim servis ranije, nosio sam jednu harmoniku kod majstora da mi poboljsa dihtaciju i on je tapacirao klapne, kada sam je probao ona je jos slabije dihtovala nego pre tapaciranja, tako i to nije samo seci i lepi. U svakom slucaju ako neko radi tapaciranje, treba uzrred jos sto sta. Bas registri su lutrija, moze biti svasta a i malo vece nista.
- dugmetarac78
- Šef orkestra
- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Kočo to je tako, ali ti meni pričaš kao da ne znaš kako i koliko dugo radim to i koliko sam ih tapacirao. To nekom ko nije radio ok. Ali Malo je bzvz meni da pričaš kakav je to posao jer gaimam u malom prstu i svestan si toga, nez neke moje nadobudnosti, ali niti bez lažne skromnosti.
Objasnio sam ti u pp, ne razumemo se.