Bravo Srle!!! Je si li radio nešto sa obradom zvuka, taj bason fino zvuči na Welmeisterki, ima neku dubinu ko kabina, ili si to samo ti dočarao interpretacijom!?

Ne zezam se, i ne uzvraćam ti ljubaznost, nego si stvarno fino uhvatio Tanano oro, trileri su tu, uz vezbuckanja može to još finije da zvuči, pogotovu kad bi odsvirao na kvalitetnijoj harmonici sa "skočnijom" klavijaturom...
Al' dobar ti je izbor, hvala ti za ono Ognjeno i Majino

, ali Tanano je retko lepo oro, napravio ga Cale majstorski. Nisam ga skidao, ali na uvo čujem da su trileri vrlo zajebani, ne toliko da se čuju i odsviraju, koliko da se ubode prava dužina trilera!, da ne bude prekratak (kao što se tebi jednom omaklo, al samo jednom

), a da ne bude i previše slepljen (što si ti za tvoj nivo svirke iznenađujuće dobro odradio), za šta si i dobio Bravo! (moram da ti obrazložim, da ne misliš da ti samo "uzvraćam ljubaznost"

Aj, kad sednemo jednom na kaficu, pokazaćeš mi Tanano oro, lepo si ga skinuo stvarno. Mislim da je za tvoj očigledni napredak pomalo zaslužna i motivacija koju dobijaš ovde u našem društvu

Ja posle ćaskanja na forumu uvek imam motivaciju za svirku. Pozdrav drugar!
p.s. za prozorče sa YT, mislim da moraš da ukloniš slovo S iz https, ali nisam Siguran, pitaj Webmaestra, nije on džabe maestro za oba