Srle, sad si glavni, i ja sam puko sa vremenom, a posao me dotuče, vreme nekih gadnih virusa, nemam kad da sednem, stojim 8 sati za recepturom kičma mi otpade....... a zamisli tezgu kad bi svirao sa 13 kila na ramenima......
Ali nisi jedini, ima nas u ovom delu i Banemax, Nikoalkos, Mladen naš novi član, samo svako se zadrži samo u svojoj temi sa komentarima, a mi šetamo pa ispada da smo najaktivniji
Ja ću kad me ne bude mrzelo da preselim svoje autorske snimke sa yutuba u taj deo foruma, a ovde ću da stavljam živu svirku kad i ako usnimim nešto....
ah, da, remek delo Vlade Panovića, Ergensko oro.....
Ima u tvojoj svirci nešto što mi se mnogo sviđa. Nije to bravurozna tehnika

, nije ni kvaltet tona Weltmeister Superior President 80 basova
Čuje se da ti mnogo voliš da sviraš harmoniku, čuje se da od svoje tehnike izvlačiš maksimum da to zaliči, a to ne bi moglo da nemaš dobro uvo i da se ne razumeš u dobru svirku! Pojedine deonice izlaze sasvim korektno, sa nekim trilerima me oduševiš - npr. onaj sa 3. i 4. prstom u prvom delu Tananog ora, jeste da ti je od 8 puta oko 3 puta "izašao" baš kako treba nezaprljano, ali to je dokaz da kad bi vežbao po 8 sati kao profi, svaki bi triler izlazio kako treba, a to bato ne može bez dobrog uveta!
Dakle, ergensko...osim jednog falša u onom delu u G-duru, gde si čini mi se uboo čist A umesto As, sve ostalo mi prija

!
Pozdrav obijici Srđana mojih drugara i svima koji svoju svirku podele sa nama....