Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi bez kojih harmonika ne bi progovorila. Biografije harmonikaša.
Pravila foruma
Ukoliko imate biografiju nekog harmonikaša koji se još uvek ne nalazi u ovom delu foruma, slobodno postavite novu temu sa tekstom biografije. Cilj je da ovde sakupimo biografije svih naših i svetskih harmonikaša.
-
Koca
- Šef orkestra

- Učlanjen: 01 Jan 1970, 01:00
-
salele
- 48 basova

- Učlanjen: 12 Okt 2012, 22:06
Ja ne sviram nesto posebno ali dugo i mnogo slusam harmoniku i razne harmonikase, naslusao sam se svega i svacega i shvatio sam da tehniku moze maltene svako da nabilduje ali lepota sviranja se ne uci ni u jednoj skoli, to ili imas ili nemas. Slazem se sa onim sto je reko sampionce.
-
Koca
- Šef orkestra

- Učlanjen: 01 Jan 1970, 01:00
Moram vas dvojicu po drugi put podsetiti na 1. pravilo foruma evo deo iskopiran:
"Forum je mesto susretanja ljudi različitih mišljenja, tako da je tolerancija veoma važna. Ponašajte se prijateljski i tretirajte svakog sa osnovnim poštovanjem. Imajte na umu da se o ukusima ne raspravlja."
Znaci pljuvati nekoga sa tolikim priznanjima i nagradama nije ukusno, zato postoji poseban odeljak "Harmonikasi svetski i nasi" pa ko sta voli nek okaci kome se ne svidja ne mora slusati. Ja toliko i zvrsavam ovaj post.
-
dugmetarac78
- Šef orkestra

- Učlanjen: 31 Maj 2012, 20:31
Koca je napisao: ↑31 Dec 2021, 12:57
Znaci pljuvati nekoga sa tolikim priznanjima i nagradama nije ukusno, zato postoji poseban odeljak "Harmonikasi svetski i nasi" pa ko sta voli nek okaci kome se ne svidja ne mora slusati. Ja toliko i zvrsavam ovaj post.
Upravo tako, dečko je van serijski talenat, ima pored tehnike, maštu i kreativnost. Jedina mana mu je što ne svira ležeći.
-
salele
- 48 basova

- Učlanjen: 12 Okt 2012, 22:06
U pravu si Koco, evo i sa tobom se slazem.
-
sampionce
- Šef orkestra

- Učlanjen: 04 Feb 2012, 22:41
Чему цитирање правила форума?
Да ли ја безпоговорно и безусловно морам да се усагласим са мишљењем било ког члана овде, истовремено одричући се сопственог?? Глупост!
Наравно да задржавам моје (не јуче изграђено!) мишљење и право на исто, допадало се то некоме или не...
Пљувања није било нити има потребе за тако нечим.
Ја сам аргументивано указао на оно што ми се не допада у конкретном примеру, поступку, и нема другог тумачења нити "задњих мисли".
Око тога (као било лега другог) можемо, и не морамо да се сложимо.
Поновио бих - мени се тај манир свирања НЕ допада, и сматрам да је штетан.
Бујрум!