Koju harmoniku kupiti?

Ukoliko vam treba pomoć pri kupovini ili prodaji harmonike ovo je pravo mesto da postavite pitanje. Procene vrednosti, stanja, karakteristika, godišta i originalnosti instrumenta.
Koca
Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 974
Učlanjen: 01 Jan 1970, 01:00

Re: Koju harmoniku kupiti?

Post od Koca » 30 Maj 2021, 07:19

Pusti favorite probaj pre kupovine. Bitna je sustina a moze se zvati svakako. Harmonika nije sintisajzer mozda ti legne i Exscelsior npr. Znaci relativna stvar ako probas 5 Dallapa videces koliko su razlicite kao da su razlicite marke. Ako je kupis javi utiske. Poz.Avatar
sampionce
Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 398
Učlanjen: 04 Feb 2012, 22:41

Re: Koju harmoniku kupiti?

Post od sampionce » 30 Maj 2021, 10:40

Коча је потпуно у праву, све што мислиш да би ти одговарало треба да пробаш. Најбоље на једном месту и одмах, уколико је могуће.

Видиш, ја сам био убеђен да ће ми Супер 6, онакав какав свира Софронијевић, бити нешто најбоље што је направљено, а истина је била потпуно другачија. Уосталом, писао сам о том поређењу, директном, и овде...

На овом форуму имаш јако много тема (а сада бих се усудио да кажем и леп број стварних познавалаца, ле лапрдаваца!) које су обрађивале теме попут твоје.

Најтоплије ти препоручујем да их ишчиташ пажљиво, поступно и темељно. Научићеш свашта, и са тим новим сазнањима донети свакако мудрију одлуку.
Са срећом!Odgovori