Prvi ozbiljniji instrument (dugmetara)

Ukoliko vam treba pomoć pri kupovini ili prodaji harmonike ovo je pravo mesto da postavite pitanje. Procene vrednosti, stanja, karakteristika, godišta i originalnosti instrumenta.
Koca
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 01 Jan 1970, 01:00

Re: Prvi ozbiljniji instrument (dugmetara)

Post od Koca »

Svakako pogledas obe s tim sto je Maretova kao sto se vidi servisirana, uzi format i original. Dugmetarac ti rece i za racunicu za ovu prvu pa se preracunaj ako dodas jos nesto da je sredis.
Dallape 1960
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 27 Maj 2011, 21:25

Post od Dallape 1960 »

Druze imam dallape supermaximu B. Brutalnu. Razmisljam da je prodam iskljucivo jer mi je malo teza za duge tezge. Inace je harmonika za ceo zivot. 58 godiste, kalajni ton. Cena je fixna 3800e. Ako ne bude nesto sto ti kazem harmoniku poklanjam. Znam da je cena jaca mozda ce biti negativnih komentara ali po meni u odnosu na lomove koji se prodaju za masne pare vredi svaki euro. Ako ne nadjes bolju opciju javi se. Pozdrav.
Dallape 1960
Šef orkestra
Šef orkestra

Post od Dallape 1960 »

A prodaje i drugar Diwall ako ti vise odgovara..
drago.ns
Nema harmoniku
Pridružio se: 06 Nov 2023, 11:59

Post od drago.ns »

Pozdrav,

Izvinjavam se na kasnom odgovoru, bio sam na nekom odmoru, pa sam smetnuo sa uma... I dalje sam u potrazi za harmonikom, da. Za onu iz Nisa nisam mogao da odem zbog putovanja, dok je druga sklonjena sa KP, ali svakako nisam u zurbi, gledam i dalje.

Sto se tice ovih Diwall, nju bih izbegao, ne znam zasto, svasta sam nacuo o njima, nekako sam vise za originalnu italijansku harmoniku, u tom cenovnom rangu. Opet kazem, ne razumem se, ali bih radije se odlucio za to.

Sto se tice vase harmonike, poslacu vam poruku, cisto da se informisem vise. Zanima me u kakvom je stanju harmonika. Meni je vazno da je original i da je 2+2, te da je odrzavana. Svasta sam se nagledao u ovom kratkom periodu. Odem da pogledam harmoniku, ono fali jedan bas (u fazonu ma ni ne svira se taj, lako se montira, razmontirana cela). O modelu supermaxima nisam cuo mnogo, izgleda je retka na kupujemprodajem.

U svakom slucaju se zahvaljujem svima, i ako imate neke komentare, sugestije, pisite slobodno.
drago.ns
Nema harmoniku

Post od drago.ns »

Dallape 1960 napisao: 12 Nov 2023, 22:47 Druze imam dallape supermaximu B. Brutalnu. Razmisljam da je prodam iskljucivo jer mi je malo teza za duge tezge. Inace je harmonika za ceo zivot. 58 godiste, kalajni ton. Cena je fixna 3800e. Ako ne bude nesto sto ti kazem harmoniku poklanjam. Znam da je cena jaca mozda ce biti negativnih komentara ali po meni u odnosu na lomove koji se prodaju za masne pare vredi svaki euro. Ako ne nadjes bolju opciju javi se. Pozdrav.
Nazalost, ne mogu da vas kontaktiram jos uvek, jer sam nov na ovom forumu :D Da li mozete da ostavite link sa kupujemprodajem do oglasa ili tako nesto? U sustini me zanima u kakvom je stanju harmonika, vizualno (kvalijatura, meh, itd..), ako imate neki snimak kako zvuci, i koliko bi komplikovano bilo doci do vas, odnosno odakle ste?
Dallape 1960
Šef orkestra
Šef orkestra

Post od Dallape 1960 »

Postovanje javite se na viber +381640914475
Korisnikov avatar
Džoga
120 basova
120 basova
Pridružio se: 14 Jun 2018, 10:29

Post od Džoga »

drago.ns
Nema harmoniku

Post od drago.ns »

Ta mi izlazi mnogo iz cenovnog ranga.. Mislim da je i do 4000e mnogo za moje potrebe, ali hajde, resio sam da mogu toliko da odvojim. Za coveka koji se ne bavi profesionalno muzikom, vec cisto iz hobija, smatram da je i to puno para :D

Hvala u svakom slucaju, za sad sam se cuo sa korisnikom Dallape 1960 na viberu i harmonika mi izgleda u top stanju. Razmisljam se opasno za tu Supermaximu B.
Dallape 1960
Šef orkestra
Šef orkestra

Post od Dallape 1960 »

Pozdrav. I ovde da ostavim javno komentar u cilju da pomognem.. profesional 4 je za mene mozda i najbolja guerini dugmetara. Ovu znam ko prodaje, ozbiljan muzicar i kolega, predpostavljam da je instrument odlican. U poredjenju sa Maximom B profesional 4 ima i prednosti i mana. Moj izbor bi za ozbiljno tezgarenje na razglasu bila guerini prof 4, za hobi svirku i akustiku uvek maxima B. Razmisli, i uvek sam tu da posavetujem i ako ne kupujes instrument od mene. Ne kupuj sam, uvalice ti neki prevarant svasta ako provali da si pocetnik, a dajes ozbiljne pare.
Korisnikov avatar
Džoga
120 basova
120 basova
Pridružio se: 14 Jun 2018, 10:29

Post od Džoga »

Odgovori