Pozdrav drustvo,vido sam vase caskanje a i onog lika na RTS.Nebi mogo da se zakunem ali sam prilcno siguran da je orginal i da nije bilo prepravke.Postoji verovatnoca da su pred kraj proizvodnje uradili i po koju sa dugmicima od onog sto im je ostalo od delova

.Zasto neverujem da je prepravljana-prvo dugmici u primu su upareni sa onim na basovima ,drugo sama klavijatura je odlicno uradjena i nije kao kod klasicnih "nasih"dugmetara ,vise vuce na klavijaturu Paolo Sopranija sa dugmicima,trece:sistem je 3+1,a sve klavirne SS su 2+2,sto opet ide u prilog jer su i dugm.P.Soprani u 90% 3+1,a sto se tice fasena ,zasto da ne to su harmonike izasle ispod istog krova i od istih ruku pa bi i moglo na njima da pise scandalli,ako ste nekad zagledali faseni izmedju ove dve harm.iz tog perioda su identicni(sem natpisa,koji je identicno uradjen,razlika je samo u imenu). I da rec je o modelu: Cromo Superior.Izgleda da sinoc nije stigla moja poruka,dugo sam se mucio dal da prodam ocevu supermaximu,ali kako novca nije bilo (a izaslo bi na 2,5-3 hiljade evra njena prepravka),morala je da "ode".Ona je upravo iz perioda kako je micha reko('50-'60),serijski br.je bio 57,matori je plakao kad je tip iznosio a ni meni nije bilo sve jedno!Njom je steko sve u zivotu,bila je kod njega 35god (kupio je polovnu).Buduci da je tip koji je kupio prepodavac,matrapaz,navodni serviser...od njenog povratka nema nista(a odkupio bi je,jer bi ostala u porodici i bila bi unikat kad-tad),jer je sigurno "rasparcana".