Pozz...
Neki dan sam kupio ovu harmoniku. Dugo sam bio u potraznji za kabinskom harmonikom, i ova mi naletila na oglasima. Kad sam otisao da je probam, bas mi je ono sto kazu "legla", a i prodavac mi je demonstrirao njen potencijal, sta iskusni svirac iz nje moze izvuci.
Mene je iskreno odusevila, a i mnogo vise sam motivisan da sviram (vjezbam) na njoj, nego na predhodnoj bezkabinskoj, koju sam imao.
Cisto me zanima, o cemu se radi, da znam sta imam ako bi je ikad prodavao.
https://photos.app.goo.gl/XT2yWqsiYrYenUjT9
Zanima me koji je ovo model i godiste - PIGINI
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Re: Zanima me koji je ovo model i godiste - PIGINI
Kao sto vidim ovo je Pigini bez baritona petoglasna u basu cetvoroglasna u primu godine proizvodnje 80te 90te, pre bih rekao 90te, izuzetan instrument ako je unutra original. Parira Piginiu Gold mozes je pogledati kod majstor Daneta Ristanovica na youtube. Rekao bih model Ellegard ali ne drzi me za rec
Hvala Dzoga!
Ma harmonika zvuci fenomenalno, barem za moje uši. Prodavac mi je samo rekao da je "De Luxe", jer mu je to covjek rekao koji je njemu tad prodao.
A ja se ubih tražeći po internetu. Izgleda da je radjena po narudzbi.
Ma harmonika zvuci fenomenalno, barem za moje uši. Prodavac mi je samo rekao da je "De Luxe", jer mu je to covjek rekao koji je njemu tad prodao.
A ja se ubih tražeći po internetu. Izgleda da je radjena po narudzbi.
Ako imas volje voleo bih je cuti malo da snimis neki snimak
Ovako spolja deluje stvarno ocuvano i sve tako da sve upucuje jos da je cujemo pa da potvrdimo i potkrepimo cinjenice.

Ovako spolja deluje stvarno ocuvano i sve tako da sve upucuje jos da je cujemo pa da potvrdimo i potkrepimo cinjenice.
p.s Slobodno predji kroz sve registre kako kroz bas tako i prim tj desna ruka