Cilj igre je da izadjete iz sobe
http://escaperoom.net/play-644-SAGRARIO ... SCAPE.html
Igra - Izaci is sobe
Re: Igra - Izaci is sobe
Ma idi begaj - poludeh i ne razumem sta dalje. Nasao sam alarm, kljuc i epruvetu sa porukom, ali ne znam sta sa njima dalje. A sto nema neko blize objasnjenje?
Ma ja volim pucacine tipa Medal of Honor, Call of Duty, Doom3, HalfLife, Jericho, Undyng ... ili voznje tipa NFS, Flat Out i td. Ovo - neeeeee.
Pozdrav.
Ma ja volim pucacine tipa Medal of Honor, Call of Duty, Doom3, HalfLife, Jericho, Undyng ... ili voznje tipa NFS, Flat Out i td. Ovo - neeeeee.
Pozdrav.
- i uspesni grese, ali nikad ne odustaju -
micha56 napisao:Ma idi begaj - poludeh i ne razumem sta dalje. Nasao sam alarm, kljuc i epruvetu sa porukom, ali ne znam sta sa njima dalje. A sto nema neko blize objasnjenje?
Pozdrav.
A Colin McRae?
Valjda se tako pise :pudc8:
Zena bi me izbacila iz kuce kad bi znala da harmoniku volim vise od nje
Moze, moze...
Tako se pise.
A moze i Test Drive Unlimited i GTA, Mafia ..., ma sve ostale na temu pucacine i voznje.
Strategije, ovakve escape igrice i slicno - NIKAKO.
Sta cete - "Svaka budala ima svoje veselje." - rece Djavo i sede u koprive.
Pozdrav.
Tako se pise.
A moze i Test Drive Unlimited i GTA, Mafia ..., ma sve ostale na temu pucacine i voznje.
Strategije, ovakve escape igrice i slicno - NIKAKO.
Sta cete - "Svaka budala ima svoje veselje." - rece Djavo i sede u koprive.
Pozdrav.
- i uspesni grese, ali nikad ne odustaju -
Ako cemo vec o tome, ja sam se jedva "skinuo" sa TDU. A ove flash games,dobro dodju tako uz kafu ponekad i to
-
- Šef orkestra
- Pridružio se: 01 Jan 1970, 01:00
Dobri ste momci,lepo kazujete,samo....jos kad bi ve razumeo :pudc8: Posto si ja pojima nemam o tim stvarima (mada nesto malo od:pucanje i vozenje kola ).Sta ces kad me to nikada nije privlacilo ni zanimale,te elektronske stvarcice-i sa komp.se kilavo snalazim.Ali zato kad je mehanika u pitanju...mmm :asdfnjo: .Ma ko sto rece micha,svaka si budala ima svoje veselje Veeliki pozdrav!
-
- 120 basova
- Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:00
extra cool igrica :jdishddf: :jdishddf: :jdishddf:
Harmonika je kraljica nad instrumentima
Ima sad takvih eskejp soba i uzivo, preporucujem svakome ko je u mogucnosti da poseti jednu