Mislim, vidljivo je da je u pitanju "domaca Dalapa" (kako ono rece Amleto Dallapè u onom intervjuu na Youtubu) ali bas ovoliki fuseraj...
Opasan instrument, imas li neki snimak kako sviras da cujemo kako radi?bpodnar napisao: ↑02 Sep 2023, 21:56 Nakon dugo vremena izbivanja sa ovog foruma, vratio sam se ali ovaj put sa drugom harmonikom. Prije godinu i pol dana došao sam (konačno) u posjed originalne Dallape Supermaestro. Tu harmoniku sam oduvijek želio imati, doduše pikirao sam stari model iz 70-tih godina, ali igrom slučaja naišla je ova i nisam čekao ni sekunde jer takav instrument se danas jako teško može naći pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da je Dallape na ex-yu prostorima bila jako često plagirana. Ova harmonika bila je u privatnom vlasništvu jednog čovjeka koji ju je svirao samo kod kuće, doslovno je kao nova izvana i iznutra i evo uveseljava me svaki put kad je uzmem u ruke. Mogu konstatirati da je neopisiv osjećaj imati tako nešto u svom vlasništvu naročito kad si ispuniš životnu želju. Nisam dobio papire od harmonike jer ih prijašnji vlasnik nije ni imao, ali nedvojbeno je originalna.
Evo par slika
![]()