Dugmadi basova glave ponekad

O konstrukcionim i tehničkim rešenjima harmonike, delovi i oprema, kvarovi, popravke i servisiranje, ozvučavanje.
drago.ns
Nema harmoniku
Pridružio se: 06 Nov 2023, 11:59

Re: Dugmadi basova glave ponekad

Post od drago.ns »

Cisto da pitam, ako bih se odlucio na taj korak, koliko se uopste krecu cene za tako nesto? Kao i da li mozete da preporucite nekog majstora da odradi taj deo posla?

Posto sam iz Novog Sada, ako vec odnesem harmoniku da se uradi tako nesto, jako mi je vazno da ne dolazim vise puta, ako je ikako moguce :D

Ja sviram za svoju dusu, ne sviram profesionalno, niti sam neki preprodavac. Hocu da uradim harmoniku po svojoj meri, da sredim, za ceo zivot.
Korisnikov avatar
sampionce
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 04 Feb 2012, 22:41

Post od sampionce »

Ето ти га Коча из Б. Цркве.
Мајсторчина екстра класе, али пре свега врхунски човек!
drago.ns
Nema harmoniku
Pridružio se: 06 Nov 2023, 11:59

Post od drago.ns »

Nosio sam kod majstora, i opet pod izgovorom "znojenja" mi je sredio par koji su pravili problem "razbusivanjem". Ako mi se opet desi problem (a verovatno hoce), moracu da razmotrim neka dugortrajnija resenja. Ide leto, pa ce i "znojenja" biti sve vise :lol:

Bela Crkva mi jeste prilicno blizu, tako da cu definitivno razmotriti. Hvala na preporuci!
Dallape 1960
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 27 Maj 2011, 21:25

Post od Dallape 1960 »

Veze taj sa mozgom nema j.. ga znojenje. Stvarno upali auto i pravac Bela Crkva da ti covek sredi to.
Odgovori