Scandalli Super VI (mišljenja)
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
-
- Nema harmoniku
- Pridružio se: 11 Mar 2024, 18:51
Scandalli Super VI (mišljenja)
Pozdrav!
Gledao sam da kupim sebi novu Scandalli Super VI,išao sam i probao je,čim sam je uzeo svidjela mi se.Kakva su vaša mišljenja?
Čim sam je uzeo u ruke znao sam da je to to.I eto kaparisah je.Gledao sam dosta po oglasima Superior 2 i Prezidente.Kako su sve skoro prepravke i prerade smučilo mi se i odlučio sam se za novu harmoniku.Pitanje za harmonikaše koji imaju Super VI:
-Kako se vama sviđaju harmonike?
-Da li se prilikom dužeg sviranja umorite?
-Da li su izdržljive?
Hvala!
Gledao sam da kupim sebi novu Scandalli Super VI,išao sam i probao je,čim sam je uzeo svidjela mi se.Kakva su vaša mišljenja?
Čim sam je uzeo u ruke znao sam da je to to.I eto kaparisah je.Gledao sam dosta po oglasima Superior 2 i Prezidente.Kako su sve skoro prepravke i prerade smučilo mi se i odlučio sam se za novu harmoniku.Pitanje za harmonikaše koji imaju Super VI:
-Kako se vama sviđaju harmonike?
-Da li se prilikom dužeg sviranja umorite?
-Da li su izdržljive?
Hvala!
Re: Scandalli Super VI (mišljenja)
Pa lepo, misljenja sam da opet probas kad je preuzimas i ako je ista kao ona za degustaciju onda si odradio dobar posao.
Posto nema 2 ista primerka nekog modela bice razlike. Nova harmonika trazi da se svira i vremenom dobije na jacini. Klavijatura isto vremenom bude brza sto ne delim misljenje sa nekim proizvodjacima jer moze biti bolje nastelovana tj. brza i u startu. Kakav ce ovaj primerak biti druze opisi nam kad je preuzmes.
-
- Nema harmoniku
Može,trebao bih dobiti sad krajem idućeg mjeseca.Hvala na odgovorima,javim se čim stigne.
- dugmetarac78
- Šef orkestra
- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Srećna kupovina, ali da se ne bi razočarao, harmonika koju si probao i koju ćeš dobiti neće biti ista to nema šanse. Ne znači da je to u negativnom kontekstu, samo govorim realno.
-
- Nema harmoniku
Hvala,znam,ona je već bila razrađena i usvirana.Ali nema veze usviravaćemo i ovu
- klavijaturac
- 16 basova
- Pridružio se: 20 Maj 2024, 14:57
I ja bi volio neku akustičnu, ali novu. Baš zbog krševa koji se prodaju po nerealnim cijenama. Biće to dobro! Čestitam!
ps: samo regovno razrađuj i to je to!v
ps: samo regovno razrađuj i to je to!v
-
- Nema harmoniku
Hvala,hoću! Srećno u traženju!
Da li neko zna da mi objasni u cemu je razlika izmedju Skandali super 6 i iste Skndali koja u nazivu ima "Extreme"? Vidim da je ova druga skuplja ali ne vidim vizuelno neku razliku.