DALLAPÉ

Sve o različitim markama i modelima harmonika, o proizvodjačima i fabrikama, opšte karakteristike instrumenata.
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Odgovori
Korisnikov avatar
Džoga
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 14 Jun 2018, 10:29
Kontakt:

Re: DALLAPÉ

Post od Džoga »

Pozdrav svima, drugar prodaje Dallape Supermaestro 58 godiste klavirna, lepa, dobra, odsecna, bez mane ako nekog zanima evo:

https://www.kupujemprodajem.com/muzika- ... /165138918
Dallape dugmetarac
Nema harmoniku
Pridružio se: 21 Okt 2024, 12:21

Post od Dallape dugmetarac »

Ja imam staru harmoniku mnogooo stara nisam muzičar , ali deda je bio i čuvao je staru dallape dok je bio živ pokušavao sam da lepi kožice tj glumio majstora a to nije bio , sve iz razloga da mu ne bi skinuli tonove sa harmonike jer su to neki ne znam kakvi tonovi , to zaista grmi ali je očigledno da joj je potreban servis , menjnanje tih kožica farbanje šta već presvlačenje ima posla , ali je isplatljivo za ljude koj umeju da cene instrument , u koliko neko želi da kupi harmoniku kojoj sigurno nisu dirani nikad i skidani glasov ,i ali sa nedostatkom vezanim za kožice i sam izgled harmonike neka mi se javi 0612286451
Dallape dugmetarac
Nema harmoniku
Pridružio se: 21 Okt 2024, 12:21

Post od Dallape dugmetarac »

Ja imam staru harmoniku mnogooo stara nisam muzičar , ali deda je bio i čuvao je staru dallape dok je bio živ pokušavao sam da lepi kožice tj glumio majstora a to nije bio , sve iz razloga da mu ne bi skinuli tonove sa harmonike jer su to neki ne znam kakvi tonovi , to zaista grmi ali je očigledno da joj je potreban servis , menjnanje tih kožica farbanje šta već presvlačenje ima posla , ali je isplatljivo za ljude koj umeju da cene instrument , u koliko neko želi da kupi harmoniku kojoj sigurno nisu dirani nikad i skidani glasov ,i ali sa nedostatkom vezanim za kožice i sam izgled harmonike neka mi se javi 0612286451kabinska , četvoroglasna ,140 basa , 12 registra teška 11.2 kg
Korisnikov avatar
salele
48 basova
48 basova
Pridružio se: 12 Okt 2012, 22:06

Post od salele »

Velika je steta sto se Dalapa harmonika vise ne proizvodi, mislim da bi nova Dalapa danas bila bolja od nove Guerini..
Brzi od lokomotive...
Korisnikov avatar
dugmetarac78
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31

Post od dugmetarac78 »

salele napisao: 30 Okt 2025, 20:36 Velika je steta sto se Dalapa harmonika vise ne proizvodi, mislim da bi nova Dalapa danas bila bolja od nove Guerini..
Brate nema šta da misliš nego je sigurno tako. Današnje harmonike (nove) sve su u istoj produkciji, nemaju veze sa mozgom niti sa kvalitetom, a njeno veličanstvo Dallape je kraljica bila sada je i biće Dama u odnosu na ove šatorske "Radne prostitutke" :svirac:
Sent from my Pisaća mašina
Odgovori