Pomoć oko kupovine

Ukoliko vam treba pomoć pri kupovini ili prodaji harmonike ovo je pravo mesto da postavite pitanje. Procene vrednosti, stanja, karakteristika, godišta i originalnosti instrumenta.
Odgovori
Dr_Kadžija
Nema harmoniku
Pridružio se: 26 Jan 2025, 18:35

Pomoć oko kupovine

Post od Dr_Kadžija »

Poštovani,nov sam na forumu,inače sam učio par godina dugmetaru kad sam bio klinac a onda nisam 28 godina pipnuo instrument.Sad sam u potrazi za nekim jeftinim i funkcionalnim instrumentom.Naišao sam na Dallapu starog formata 140 basa i natpisom Šumadija delux.Slabo poznajem modele,čovek mi kaže da mu je ostala od pokojnog dede i na prvi pogled fale joj nekoliko dirke,ima ogrebotine i mislim da je meh bušan.Cena je simbolična,tipa 150e.Zanima me ukoliko se rešim za kupovinu koliko koštaju pojedine popravke,meh,ventili i šta bi već moglo da se servisira a da bude koliko toliko funkcionalna.Unapred se zahvaljujem na savetima i izvinite ukoliko sam bio opširan. :) :svirac:
Korisnikov avatar
Džoga
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 14 Jun 2018, 10:29
Kontakt:

Re: Pomoć oko kupovine

Post od Džoga »

Dr_Kadžija napisao: 26 Jan 2025, 18:43 Poštovani,nov sam na forumu,inače sam učio par godina dugmetaru kad sam bio klinac a onda nisam 28 godina pipnuo instrument.Sad sam u potrazi za nekim jeftinim i funkcionalnim instrumentom.Naišao sam na Dallapu starog formata 140 basa i natpisom Šumadija delux.Slabo poznajem modele,čovek mi kaže da mu je ostala od pokojnog dede i na prvi pogled fale joj nekoliko dirke,ima ogrebotine i mislim da je meh bušan.Cena je simbolična,tipa 150e.Zanima me ukoliko se rešim za kupovinu koliko koštaju pojedine popravke,meh,ventili i šta bi već moglo da se servisira a da bude koliko toliko funkcionalna.Unapred se zahvaljujem na savetima i izvinite ukoliko sam bio opširan. :) :svirac:
Posalji neke slike da vidimo ako imas
Dr_Kadžija
Nema harmoniku
Pridružio se: 26 Jan 2025, 18:35

Post od Dr_Kadžija »

Na žalost ne umem ovde da postavim fotku.
Korisnikov avatar
Džoga
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 14 Jun 2018, 10:29
Kontakt:

Post od Džoga »

Kontaktiraj me na viber +381615204889
Odgovori