Harmonika guerrini berkeley
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Harmonika guerrini berkeley
Pozdrav ekipa imam jedno pitanje. Kupio sam harmoniku guerrini berkeley. I kada mi je prijatelj otvorio harmoniku na tonovima nema naziv proizvođača samo brojevi na tonovima 37. također nema pločicu na poleđini harmonike. Kako ja mogu provjeriti jesu li ti tonovi orginalni ili su zamijenjeni. hvala
- dugmetarac78
- Šef orkestra

- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Re: Harmonika guerrini berkeley
Prijatelju ako te baš zanima možeš po tome kako su zalivani u smislu da li je vosak star koliko i harmonika ili se vidi da je svežiji i kako je zalivano, (vidi se ako je neko "mutio" po tonovima) Ali da me ne shvatiš pogrešno što bi neko skidao tonove sa te harmonike Mislim realnu nisu to neki tonovi koji mogu parirati profi harmonikama i profi tonovima, zbog toga i nemaju oznaku ili neku pločici itd. to nije rang profi harmonike, pa da se naznači da su tonovi te i te marke (proizvođača) i sl.Ako lepo radi to je to. odmah u startu treba znati da je to dobra druga ili tako neka klasa tonova. Jer da u te harmonike koje nisu profi stavljaju 1 klasu, šta bi onda stavljali u Superiore Champione itd. Pozz.

Sent from my Pisaća mašina