GUERRINI
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
- dugmetarac78
- Šef orkestra

- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Re: GUERRINI
Da daaaaaa!!!

Dovoljno je da ti kazem da si ti previse kulturan i uctiv kriticar.
Drugari, da li neko zna da li je Stevan Andjic iz Iriga pravio Dugmetare? Ako jeste, kakvo je vase iskustvo sa njima ukoliko ste isprobali iste...?
- dugmetarac78
- Šef orkestra

- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Jeste ja kad sam bio kod njega pre nekoliko godina dve su bile u izradi, tako da jeste radio, ali kakve su pod rukom iskreno nisam probao, bio sam drugim poslom tako da zaista neznam, klavirke su mu Ok, pa smatram da bi i dugmetare trebale biti dobre, manje više korpus je sličan, a grif je razlika naravno. E sad kakva je dirka iskreno nemam pojma.
Hvala na odgovoru 
Dobro vece
Imam ponudu za Harmoniku Guerini superior 2 President cassotto 2+2, pa me zanima da mi neko odgovori da li je dobra,neznam kako slike da vam posaljem
Imam ponudu za Harmoniku Guerini superior 2 President cassotto 2+2, pa me zanima da mi neko odgovori da li je dobra,neznam kako slike da vam posaljem
Имаш овде упутство за постављање форумских фотографија, или нађи неког да ти помогне, или најједноставније, постави линк.