Glasna harmonika
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Glasna harmonika
Imam rusku harmoniku Berezka 2, troglasna, 80 basa. Sviram samo za sebe nekoliko godina i za društvo od 5-6 ljudi i pre neki dan brat slavio rođendan, ja uzeo da sviram pred 20 ljudi i uopšte nisam čuo harmoniku od galame, oni pevaju a harmonika kao da je nema. Da li je to do same harmonike ili do čega je, da li postoje glasnije? Znam da kad odem u kafanu sa akustičnom muzikom, harmonika se čuje bez ozvučenja i pred više ljudi. Koja bi bila dovoljno glasna do 1500€ a da valja samo povremeno bih svirao za prijatelje ali da nadjača tih 20 ljudi i da je ja čujem sto je najbitnije, ili moram ozvučenje, mikrofon, letvu da ugradim u svaku, a to ne bih? 

Re: Glasna harmonika
Sklanjaj alkohol od takvih gostiju, jer neces ih nadjacati ni sa Dallape.
Salu na stranu to je ipak harmonika za ucenje do, re, mi... Imas bezkabinske italijanske harmonike za tu cenu.
Re: Glasna harmonika
Excelsior mod 414 da li je dovoljno glasna? Mislim da je to italijanska. Može li neki konkretan predlog?