roland harmonike
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Re: roland harmonike
Dobrodošaooo
Pozdrav klavijaturac.
Jel mi možeš reći gdje si kupio fr4x?
Jesi li dodavao balkan setove ili si koristio default-ne?
Jel mi možeš reći gdje si kupio fr4x?
Jesi li dodavao balkan setove ili si koristio default-ne?
- klavijaturac
- 16 basova
- Pridružio se: 20 Maj 2024, 14:57
Super.
Pitam zato jer im na stranici piše da dolazi balkan i dallape set pa me zato zanima, kakav je to zapravo set i je li ima potrebe mijenjati taj set za neki drugi npr
Pitam zato jer im na stranici piše da dolazi balkan i dallape set pa me zato zanima, kakav je to zapravo set i je li ima potrebe mijenjati taj set za neki drugi npr
- klavijaturac
- 16 basova
Balkan i Dallape set sad dolaze već učitani. Ako ne dođu, lako se učita. Skineš sa Rolandove web stranice.
Iskreno, za našu muziku ovi setovi jedino valjaju. Koriste ih i mnogi stranci.
Kasnije kombinuj, prilagođavaj po želji.....
Iskreno, za našu muziku ovi setovi jedino valjaju. Koriste ih i mnogi stranci.
Kasnije kombinuj, prilagođavaj po želji.....
-
- Šef orkestra
- Pridružio se: 27 Maj 2011, 21:25
Pozdrav drugari. Kupio sam pre par meseci roland fr8x Limited Dallape seriju i mogu da kazem respekt ko je napravio. Moze da prica ko sta hoce ali za solo nastupe je bomba. Zanima me posto planiram da se ozzvucim pevacki i HArmoniku naravno za neke malo vece zurke sta preporucujete? Koji bezicni prenos za harmoniku, pevanje, koji pilot mikrofon? i uzeo bih Aktivnu kutiju sa integrisanim Mikseom. Zanima me ozbiljnija oprema, nije mi problem novac, pa ako ima neko da poznaje materiju bio bih zahvalan da se javi.
- klavijaturac
- 16 basova
Za harmoniku, koliko znam, uglavnom se kupuje onaj gitarski prijenos što izgleda ko pačiji kljun.
Što se tiče pilota, nemam pojma. Valjda koliko para toliko muzike. Ja sam u svoje vrijeme preferirao UHF prenos. Bolja veza, bolji ton i manji potrošač baterija. Znam da me je jedan AKG poslužio bogovski. Cijelu svadbu je mogo da izdura sa jednom AAA baterijom.
Što se tiče pilota, nemam pojma. Valjda koliko para toliko muzike. Ja sam u svoje vrijeme preferirao UHF prenos. Bolja veza, bolji ton i manji potrošač baterija. Znam da me je jedan AKG poslužio bogovski. Cijelu svadbu je mogo da izdura sa jednom AAA baterijom.
Dallape Supermaestro Rämjes
Roland FR-4x V-Accordion
Roland FR-4x V-Accordion