Znamo se hehe. Pozz družeJaric_T_Zivadin napisao: ↑10 Mar 2020, 01:34 U pravu si dugmetarac. S tim sto je u slucaju dalape , po meni mnogo bolja opcija da se opruge skinu sa zice i namontiraju kao na "guerrini". uz dobrog majstora moze da se napravi izuzetna klavijatura. -Probao sam takve radove pok vekica i to je TO.
PRERADE, Prerade, prerade...
- dugmetarac78
- Šef orkestra

- Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31
Re: PRERADE, Prerade, prerade...
Sent from my Pisaća mašina
svaka prerada je nuzda
pozdrav svima,
imam decaka 6, godina, svira na Skala 32basa, dugmetara.
naucio je i prvo kolo, spaja lepo levu i desnu ruku, medjutim donja kopca je zatvorena, nema jednostavno snage da razvuce ceo meh i da ga vrati tako da samo se razvlaci u V i oke, tako mu je dok ne ojaca.
video sam jednu harmoniku, lici na Paolo Soprani 32basa ili Weltmeister Stella 32/40basova
ta harmonika je sa klavirke prepravljena na gumetaru i gledam decaka cija je, isti ko moj, mrsav, razvlaci je bez problema i napredak je mnogo bolji jer lakse barata sa instrumentom.
imam u vidu Weltmeister stella sa 40baseva, i sad me zanima preporuka gde da odnesem na prepravku i koliko bi kostala ako znate?
Hvala unapred
imam decaka 6, godina, svira na Skala 32basa, dugmetara.
naucio je i prvo kolo, spaja lepo levu i desnu ruku, medjutim donja kopca je zatvorena, nema jednostavno snage da razvuce ceo meh i da ga vrati tako da samo se razvlaci u V i oke, tako mu je dok ne ojaca.
video sam jednu harmoniku, lici na Paolo Soprani 32basa ili Weltmeister Stella 32/40basova
ta harmonika je sa klavirke prepravljena na gumetaru i gledam decaka cija je, isti ko moj, mrsav, razvlaci je bez problema i napredak je mnogo bolji jer lakse barata sa instrumentom.
imam u vidu Weltmeister stella sa 40baseva, i sad me zanima preporuka gde da odnesem na prepravku i koliko bi kostala ako znate?
Hvala unapred
Da se prepravi na dugmetaru? Ne znam sto ne bi kupio dugmetaru?
nema tako male, a napisao sam u opisu, imam skalu 32 basa, ali treba mi manja.
Ne znam odakle si, ima dosta majstora koji to rade ali po meni je totalno neisplativo. Jesi li pokusao da mu okacis kajseve o naslon stolice? Ako naravno ima nastavke od zadnjih nogu koji strce gore bocno od naslona ako me razumes.
-
Dallape 1960
- Šef orkestra

- Pridružio se: 27 Maj 2011, 21:25
Pozdrav druze, jel sin uci kod tebe ili ide negde na casove? Izvini pitam iz razloga jer bi po meni pre trebalo da poradi neko sa njim na tehnici razvlacenja i skupljanja meha, mislim da ce mu puno olaksati. Mislim da mu to pravi problem.