Пааааа, брате... не мож’ се пореде ”фрогс енд гренмадрс”!dugmetarac78 napisao: ↑14 Dec 2024, 02:25Kakav si ti kralj!!!sampionce napisao: ↑12 Dec 2024, 13:48Далеко најквалитетнији инструменти су од мајсторчине Кауриновића - без премца.Stiven951595 napisao: ↑11 Dec 2024, 21:13 Poštovane kolege, zanima me vaš savjet i iskustva što se tiče kupnje potpuno novih harmonika.
Izbor je velik, znam da to na kraju bude ona koja ti najviše odgovara ali zanima me konkretno koje nove harmonike su se pokazale kao dobre, jer ima raznoraznih priča da nove harmonike ne valjaju ništa i sl.
Radi se naravno o 2+2 harmonikama, marke: Scandalli, Sonola, Zero Sette, Sabbatini i Kaurini majstora Kaurinovića.
To je ono što gledam. Uz naravno lijepi ton desne strane, jednako mi je bitno da su basovi ugodni i prodorni i klavijatura brza sa dobrim odazivom, da je harmonika jasna i glasna kada se svira na suho i za kraj kvaliteta same izrade od mehanike, unutrašnjosti i vanjske estetike.
Sorry na podužem postu i unaprijed hvala na odgovorima
Превазилазе чак и старе Гверини хармонике. Чудо од инструмента!![]()
![]()
![]()
Стога сам и одсвирао такав форшпил...
Што некада давно записа Велики српски песник Бранко Миљковић - ”Ко разуме, схватиће.”