Model i starost Scandalli harmonike

Sve o različitim markama i modelima harmonika, o proizvodjačima i fabrikama, opšte karakteristike instrumenata.
Pravila foruma
Molimo držite se teme. Prilikom odgovaranja na temu pišite o harmonici (modelu) koja je predmet teme. Sve ostale poruke biće obrisane ili premeštene.
Korisnikov avatar
dugmetarac78
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31

Re: Model i starost Scandalli harmonike

Post od dugmetarac78 »

sampionce napisao: 20 Jun 2025, 00:08
aleksandara.87 napisao: 19 Jun 2025, 20:36 Sve je jasno, odneću je kod majstora da detaljno sagleda mogućnosti. Hvala još jednom. Pozdrav
Без лажне скромности - мајстори ти и дају упутства овде. :D
:lol: Pa gde ste majstori nisam vas prepoznao ...Moguće zbog parfema...! ;-) :svirac: :svirac: :svirac:
Sent from my Pisaća mašina
Koca
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 01 Jan 1970, 01:00

Post od Koca »

O probudio se i dugmetarac, dobro dosao i bolje nas nasao. Ti si dobro a kako smo mi? 🤣🤣🤣
Korisnikov avatar
dugmetarac78
Šef orkestra
Šef orkestra
Pridružio se: 31 Maj 2012, 20:31

Post od dugmetarac78 »

Koca napisao: 21 Jun 2025, 11:44 O probudio se i dugmetarac, dobro dosao i bolje nas nasao. Ti si dobro a kako smo mi? 🤣🤣🤣
To je ona fora kad se psihijatri pozdravljaju a???? :lol: "Kolega vi ste dobro, a recite mi molim vas kako sam ja" ? Evo brate živa glava, ponekad se bacim malo na forum da naučim nešto novo od neskromnih i nesebičnih majstora, onda sedim kući i to ponavljam dok ne zaspim da zapamtim. :roll: :roll:
Sent from my Pisaća mašina
Odgovori